Stödja Brunflo FK

Det finns flera sätt att stödja klubben, vilka av några även kan leda till en vinst för dig. Varje vecka säljer klubben Bingolotter och du kan köpa dessa antingen en och en varje vecka, men också köpa ett premiumabonnemang och därigenom få lotterna hem i brevlådan. När du ansluter dig till detta får du fyra extra bingolotter utan extra kostnad. Som Premiumkund får du, förutom att slippa behöva gå och köpa varje vecka, och vara en bättre sponsor för klubben, vara med i extra dragningar som sker varje månad där presentkort, resor, nya lotter och mycket mer finns i potten.

stodja

Det finns också möjlighet att använda sig av initiativet Gräsroten från Svenska Spel. Gräsroten är ett projekt som går ut på att dela ut pengar från spelbolagets vinster till landets idrottsföreningar och till ungdomsverksamheten, och sammanlagt 50 miljoner är avsatta. Vad du gör är att skapa ett spelkonto hos Svenska Spel och sedan kan du vara med och påverka vart pengarna ska gå. Du kan välja upp till tre föreningar som du vill stödja som får ta del av pengarna, och varje gång som du spelar omvandlas dina pengar till poäng som tilldelas din klubb eller dina klubbar. Upp till fyrtio tusen poäng kan tilldelas till en klubb varje månad, och varje krona som läggs på ett spel omvandlas till tio poäng, så om du lägger 40 000 kronor eller mer per månad tillfaller 10 poäng din favoritklubb, som t.ex. Brunflo FK, eller dina favoritklubbar.

De här poängen räknas om till pengar varje höst, och beroende på hur många poäng som spelare på Svenska Spel anslutna till Gräsroten har hämtat in åt respektive favoritklubbar fördelas de 50 miljoner kronorna över alla anslutna idrottsföreningar.

Det finns självklart också möjligheten att bli sponsor, och du kan i utbyte mot detta sponsorskap få reklam på spelarenan, hemsidan, match- och träningskläder, samt erbjudanden och rabatt på matcher och evenemang.