Denna hemsida är tillägnad Brunflo fotbollsklubb och handlar om klubbens resa genom åren, var klubben befinner sig resultatmässigt, samt allmänt om fotboll i Norrland. Östersundstrakten innehåller många aktiva idrottsföreningar och har i år lyckats få fram ett lag i Allsvenskan genom gemensamma krafter från olika fotbollsklubbar i området kring Östersund samt en kraftig satsning på elitfotboll.

Brunflo är en liten ort i utkanten av Storsjön, men är med sina knappt fyra tusen personer ändå Jämtlands näst största tätort. Orten har goda förbindelser dels till Östersund, som har transport via tåg, buss och flyg till många platser, men också direktbuss till Stockholm och Sundsvall. Med motorväg E14 och E45 tar du dig snabbt både till Östersund eller ner söderut med bilen.

Fotbollsklubben, som också har innebandylag, har stor verksamhet med lag i många olika åldrar för både flickor, pojkar, damer och herrar både för innebandy och fotbollen. Klubben utgör en viktig del av samhället och en plantskola för de som önskar satsa på fotbollen, med många engagerade ledare som det satsas resurser på att utbilda. Många är också de företag och organisationer i Brunflo som stödjer klubben.

Brunflo FK bärs upp av många engagerade ledare, av spelarna själva, av sponsorer och eldsjälar i bygden, samt av alla de engagerade föräldrar som ställer upp i klubben och har nu varit aktiv i mer än fyrtio år sedan starten 1974, trots alla de nya idrotter, konstformer och intressen som har uppkommit och inkommit under alla dessa år, vilket sannerligen är värt att hurra för.

Vi vill också tacka…

OddsGuiden.com för att ha stöttat oss genom åren. De är ett bolag som lägger fokus på att göra betting på nätet till något som är lika säkert som att gå och spela på lången din lokala spelkiosk. Förutom OddsGuiden.com driver de också sajter som Insättningsbonus55.se och casinoutaninsättning.se.

Tack igen!